TAPAHTUMA TÄYNNÄ: Sanoittajat ja säveltäjät verkostoituvat Helsingissä ke 14.2.!

Etsitkö sanoittajia biiseillesi tai sävellyksiä sanoituksillesi? Osallistu Suomen sanoittajayhdistyksen biisintekijöille suunnattuun verkostoitumistapahtumaan Helsingissä!

Vuosien 2017-2018 aikana järjestettävän tapahtumasarjan tavoitteena on ensisijaisesti tarjota osallistujille mahdollisuus löytää uusia työpareja tai -tiimejä tekemään ja tarjoamaan biisejä kaikenlaisille levyttäville tai levytyssopimusta tavoitteleville artisteille. Samalla se on tilaisuus lisätä omaa ammatillista tietouttaan. Kevään ohjelmassa on puhumassa Eero Tolppanen, joka on on Elements Musicin Head of A&R ja vastuussa Elementsin lauluntekijä- ja tuottajarosterista. Hänen tehtävinään on edellämainittujen ammatillinen kehittäminen ja uusien kykyjen löytäminen. Näitä kykyjä Eero edustaa myös ulkomailla levy-yhtiöiden ja artistien suuntaan. Musiikin parissa toimimisen Eero on aloittanut rumpalina eri yhtyeissä. Puheenvuorossaan Eero kertoo mm. siitä, miten lähestyä musiikkikustantajia biisien kanssa.

Osallistujat pääsevät luomaan kontakteja toisiin sanoittajiin ja säveltäjiin vapaamuotoisesti sekä ohjatusti speed meeting -hengessä. Tapahtumat on tarkoitettu alkutaipaleen tai pidemmällekin ehtineille biisintekijöille, jotka kaipaavat uusia yhteistyökumppaneita – esimerkiksi säveltäjiä sanoituksilleen tai sanoittajia sävellyksilleen. Tapahtumiin on osallistunut myös uransa alkupuolella olevia tuottajia ja artisteja.

Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14.2.2018 klo 18–21 Forumissa Helsingissä. Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu noin 25 henkilöön, ja tavoitteena on balanssi säveltäjien ja sanoittajien lukumäärässä. Mahdollisia lisätietoja tai peruutuspaikkoja varten laita spostia osoitteeseen atchernych(AT)gmail.com. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Tapahtuman tarkempi aikataulu, sisältö ja osoitteet lähetetään sinulle lähempänä tapahtumaa. Tämä tapahtuma on osallistujille maksuton, ja Suomen sanoittajayhdistys on saanut sitä varten tukea Varsinais-Suomen kulttuurirahastolta.

Ensimmäisestä pilottitapahtumasta voi lukea täältä, syksyn tapahtuman annista täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta viimeistään TAPAHTUMA TÄYNNÄ, peruutuspaikkojen kysely atchernych(AT)gmail.com: https://goo.gl/forms/2GqIVwRXYCDjNLiz2

Tervetuloa!
Anniina Tchernych
atchernych(AT)gmail.com
Suomen sanoittajayhdistys ry:n puheenjohtaja