TAPAHTUMA TÄYNNÄ! Ilmoittaudu sanoittajien ja säveltäjien verkostoitumistapahtumaan Logomossa la 9.9.!

Etsitkö sanoittajia biiseillesi tai sävellyksiä sanoituksillesi? Osallistu Suomen sanoittajayhdistyksen biisintekijöille suunnattuun verkostoitumistapahtumaan!

Vuoden 2017 aikana järjestettävän tapahtumasarjan tavoitteena on ensisijaisesti tarjota osallistujille mahdollisuus löytää uusia työpareja tai -tiimejä tekemään ja tarjoamaan biisejä kaikenlaisille levyttäville tai levytyssopimusta tavoitteleville artisteille. Samalla se on tilaisuus kehittää itseään ammatillisesti biisien tekemisessä, sillä ohjelmassa on tänä syksynä puhumassa Rafael Elivuo (A&R Manager, producer), joka toimii Kaiku Songs -kustantamon vetäjänä. Rafaelin tehtäviin kuuluvat tuoreiden kykyjen etsiminen, biisien välittäminen ja tekijäsuhteet. Hän on ollut tekemässä kappaleita mm. Tippa-T:lle ja Laura Voutilaiselle. Rafaelilta osallistujat pääsevät kuulemaan, millainen demo erottuu joukosta edukseen, ja kuinka biisintekijöiden ja musiikkiyhtiöiden yhteistyö toimii.

Toinen puhujista, VeePee Lehto, on sanoittaja, säveltäjä ja iskelmälaulaja, joka on sanoittanut mm. Matin ja Tepon kappaleet ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Kaiken takana on nainen” ja Vicky Rostin Euroviisuissa esittämän ”Sata salamaa”. VeePee kertoo osallistujille biisintekemisen haasteiden voittamisesta ja sanoittamisen lainalaisuuksista.

Osallistujat pääsevät luomaan kontakteja toisiin sanoittajiin ja säveltäjiin vapaamuotoisesti sekä ohjatusti speed meeting -hengessä. Tapahtumat on tarkoitettu alkutaipaleen tai pidemmällekin ehtineille biisintekijöille, jotka kaipaavat uusia yhteistyökumppaneita – esimerkiksi säveltäjiä sanoituksilleen tai sanoittajia sävellyksilleen. Kevään pilottiin osallistui myös uransa alkupuolella olevia tuottajia ja artisteja.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 9.9.2017 klo 13–16 Logomossa Turussa. Tämän jälkeen järjestetään tiivis co write -paja klo 16-18, jonka aikana osallistujat voivat tunnustella yhteistyötä useamman tekijän kanssa. Osallistumismaksu (10 e) kattaa tarjoilukuluja, kaikista muista kuluista vastaa Suomen sanoittajayhdistys, joka on saanut tapahtumaa varten tukea Varsinais-Suomen kulttuurirahastolta.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu enintään 40 henkilöön, ja tavoitteena on balanssi säveltäjien ja sanoittajien lukumäärässä. EDIT: TAPAHTUMA TÄYNNÄ! Mahdollisia peruutuspaikkoja varten laita spostia atchernych(AT)gmail.com. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Tapahtuman tarkempi aikataulu ja sisältö lähetetään sinulle lähempänä tapahtumaa. Kevään pilottitapahtumasta voi lukea täältä:

Verkostoitumistapahtumasta uutta potkua omaan biisintekemiseen – sanoittajat ja säveltäjät kohtasivat toisensa

 

Ilmoittaudu viimeistään 31.8.2017 alla olevan linkin kautta:

https://goo.gl/forms/vwtgp7C9Md8mHQvV2

 

Tiedustelut:

Anniina Tchernych, atchernych(AT)gmail.com, Suomen sanoittajayhdistys ry:n tapahtumatuottaja