Verkostoitumistapahtumasta uutta potkua omaan biisintekemiseen – sanoittajat ja säveltäjät kohtasivat toisensa

Sanoittajat ja säveltäjät verkostoituivat ensimmäistä kertaa Logomolla järjestetyssä pilottitapahtumassa maaliskuun lopulla, sopivasti samaan aikaan kun Voice of Finlandin ensimmäinen livelähetys kuvattiin. Taustalla pyörivän musiikkiohjelman tuotanto ja alustajaksi paikalle saatu Markus Ala-Kauhaluoma pitivät huolen siitä, että ilta lähti käyntiin lennokkaasti.

Tapahtumassa oli paikalla niin säveltämiseen, sanoittamiseen, tuotantoon kuin omaan musiikkiin keskittynyttä tekijää. Osallistujien musiikkimaailmat risteilivät popin, iskelmän ja hiukan vaihtoehtoisemmankin musiikin parissa. Ohjattujen tapaamisten aikana kukin pääsi tapaamaan peräti kahdeksan uutta tuttavuutta, minkä jälkeen keskustelua jatkettiin pöydissä – ja virallisen osuuden päättyessä myös vapaammissa merkeissä alakerran baarissa.

Verkostoitumistapahtuman ansiosta uusia kappaleita on jo syntynyt uusien työparien hyppysissä, ja yhteisiä biisileirejä on mietinnässä tulevalle kesälle.

Sanoittajat ja säveltäjät verkostoitumassa.
Markus Ala-Kauhaluoma (keskellä) puhumassa biisileirityyppisestä työskentelystä. Oikealla Suomen Sanoittajien puheenjohtaja Päivi Jalo, vasemmalla yhdistyksen tapahtumatuottaja Anniina Tchernych.
Osallistujan palautteesta: ”Kiitos onnistuneesta, hyvin järjestetystä illasta! Nyt ollut vapaamuotoinen tunnelma olisi hyvä säilyttää!”