Yhdistys järjestää pilottitapahtuman: Sanoittaja meets säveltäjä -speed meeting 24.3.2017 @ Logomo, Turku

Etsitkö sanoittajia biiseillesi tai sävellyksiä sanoituksillesi? Osallistu Suomen sanoittajayhdistyksen ”Sanoittaja meets Säveltäjä” -verkostoitumistapahtumien maksuttomaan pilottiin!

Vuoden 2017 aikana järjestettävän tapahtumasarjan tavoitteena on ensisijaisesti tarjota osallistujille mahdollisuus löytää uusia työpareja tai -tiimejä tekemään ja tarjoamaan biisejä kaikenlaisille levyttäville tai levytyssopimusta tavoitteleville artisteille. Samalla se on tilaisuus kehittää itseään ammatillisesti biisien tekemisessä.

Pilottitapahtumassa osallistujat pääsevät luomaan kontakteja toisiin sanoittajiin ja säveltäjiin sekä halutessaan kehittämään tapahtumien sisältöä ja luonnetta kommenteillaan sen jälkeen.

Tapahtumat on tarkoitettu alkutaipaleen tai pidemmällekin ehtineille säveltäjille ja sanoittajille, jotka kaipaavat uusia yhteistyökumppaneita – säveltäjiä sanoituksilleen tai sanoittajia sävellyksilleen.

Tapahtuma järjestetään perjantaina 24.3.2017 klo 18–21 Logomossa Turussa.

Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu enintään 30 henkilöön, ja tavoitteena on balanssi säveltäjien ja sanoittajien lukumäärässä. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Saat muutaman päivän kuluessa vahvistuksen pääsystäsi mukaan sekä lähempänä tapahtumaa sen tarkemman sisällön.

 

Ilmoittautumista pidennetty, ilmoittaudu viimeistään 16.3.2017 alla olevan linkin kautta:

https://goo.gl/forms/vwtgp7C9Md8mHQvV2

 

Tiedustelut:

Anniina Tchernych, atchernych(AT)gmail.com, Suomen sanoittajayhdistys ry:n tapahtumatuottaja