Suomen sanoittajayhdistyksen tapahtumakalenteri, kevät 2022

Onko sanoittaminen ja laulunkirjoittaminen sydäntäsi lähellä? Suomen sanoittajayhdistys toivottaa lämpimästi tervetulleiksi verkkotapahtumiin sanoittamisesta kiinnostuneet! Jäsenet, pistäkää kalenteriin myös kevään kirjoituspaja kevätkokouksen yhteydessä! 🙂

PERJANTAI 8.4.2022 KLO 17-18, VERKKOTAPAHTUMA

“NÄIN YLITÄN JULKAISUKYNNYKSEN SANOITTAJANA”

Tapahtuman tavoitteena on saada välitettyä laulunkirjoittajien himoamaa palautetta välitettyä yleisessä muodossa. Mitä sanoittaminen vaatii, ja millaisia vaatimuksia sanoituksille ja sanoittajille on, että julkaisukynnys ylittyisi? Keskustelussa mukana Kaiku Songs -kustantamon A&R Manager, säveltäjä ja tuottaja Rafael Elivuo sekä sanoittaja Jaakko Linnovaara, joka on kirjoittanut lauluja iskelmäyhtyeille ja ylitti julkaisukynnyksen mm. saatuaan sanoituksensa Katri Ylanderin albumille. Moderaattorina toimii kirjailija ja Suomen sanoittajayhdistyksen puheenjohtaja Anniina Tarasova.

Verkkotapahtumaan voi ilmoittautua kuka vain sanoittamisesta kiinnostunut. Verkkotapahtuman osallistumismaksu 10 e maksetaan Suomen sanoittajayhdistyksen tilille viimeistään 5.4. Jäsenille tapahtuma on ilmainen. Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille jäsenille ja muille maksaneille osallistujille sähköpostiin viimeistään 6.4.2022 aikana. Maksuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rahastonhoitajaamme Jussi Keinoseen jussikeinonen(AT)gmail.com. Selvitämme mahdollisuutta jakaa nauhoitus tapahtuman jälkeen, mutta emme voi varmuudella luvata asiaa.

Ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/ZMJwik2iw6utFHGh8

Rafael Elivuo, Kaiku Songs
Sanoittaja Jaakko Linnovaara

MA 9.5. KLO 16:30-17:00, VERKKOTAPAHTUMA

“ITKE KIRJOITA LAULA – TUNNEHERKKYYDEN HYÖDYNTÄMINEN LUOVAN TYÖN VOIMAVARANA”

Laulaja-lauluntekijä Iisa Pajula kertoo teoksestaan Itke kirjoita laula (Nemo 2021) ja siitä, miten laulun sanoitus saadaan osumaan kuulijan sisimpään ja miten esimerkiksi omasta elämästä kumpuavia aiheita voi hyödyntää siten, että ne tuntuvat kuulijasta oivaltavilta ja tunnistettavilta. Haastattelijana toimii kirjailija ja Suomen sanoittajayhdistyksen puheenjohtaja Anniina Tarasova.

Verkkotapahtumaan voi ilmoittautua kuka vain sanoittamisesta kiinnostunut. Verkkotapahtuman osallistumismaksu 5 e maksetaan Suomen sanoittajayhdistyksen tilille  FI40 7997 7994 0362 62. Jäsenille tapahtuma on ilmainen. Tapahtumalinkki lähetetään maksaneille sähköpostiin viimeistään 7.5.. Maksuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rahastonhoitajaamme Jussi Keinoseen jussikeinonen(AT)gmail.com. Selvitämme mahdollisuutta jakaa nauhoitus tapahtuman jälkeen, mutta emme voi varmuudella luvata asiaa.

Ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/zEZ5gt5cuebnxf3b9

Laulaja-lauluntekijä Iisa Pajula, kuva: Minni Havas

PERJANTAI 20.5. KLO 18- , yhdistyksen kevätkokous ja kirjoittamispaja Turussa

Yhdistyksen perinteinen kevätkokous ja kirjoittamispaja järjestetään jäsenistölle pe 20.5.2022 klo 18 Turun keskustassa – varaa päivä kalenteristasi! Kevätkokouksen jälkeen jäsenet pääsevät tekemään lyhyitä luovuusharjoituksia uusien sanoitusten materiaaliksi. Lisätiedot tapahtumasta seuraavat myöhemmin kevään aikana.