Merkitse kalenteriin – säveltäjien ja sanoittajien verkostoitumistapahtuma Logomolla la 9.9.!

Etsitkö uutta potkua biisintekemiseen – sanoittajia biiseillesi tai säveltäjiä sanoituksillesi? Osallistu Suomen sanoittajayhdistyksen verkostoitumistapahtumaan Logomolla lauantaina 9.9. klo 13! Tapahtuman jälkeen järjestetään kiinnostuneille cowrite-paja.

Vuoden 2017 aikana järjestettävän tapahtumasarjan tavoitteena on tarjota osallistujille mahdollisuus löytää uusia työpareja tai -tiimejä tekemään ja tarjoamaan biisejä ensisijaisesti suomen kielellä levyttäville tai levytyssopimusta tavoitteleville artisteille. Samalla se on tilaisuus kehittää itseään ammatillisesti biisien tekemisessä.

Tapahtumassa osallistujat pääsevät luomaan kontakteja toisiin sanoittajiin ja säveltäjiin. Tapahtumat on tarkoitettu alkutaipaleen tai pidemmällekin ehtineille säveltäjille ja sanoittajille, jotka kaipaavat uusia yhteistyökumppaneita. Syyskuussa järjestettävä tapahtuma on järjestyksessään toinen.

Verkostoitumistapahtuma järjestetään kello 13-16, cowrite-paja kello 16-18. Iltaa jatketaan lähistöllä vapaamuotoisesti ja omakustanteisesti. Tapahtuman tarkempi aikataulu puhujineen ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan elokuun alussa, joten oman paikan nappaamiseksi kannattaa seurata sanoittajayhdistyksen sivustoa www.sanoittajat.fi. Osallistumismaksu (10 e) kattaa tarjoilukuluja, kaikista muista kuluista vastaa Suomen sanoittajayhdistys, joka on saanut tapahtumaa varten tukea Varsinais-Suomen kulttuurirahastolta.

 

Tiedustelut:

Anniina Tchernych, atchernych(AT)gmail.com, Suomen sanoittajayhdistys ry:n tapahtumatuottaja

 

Aiemmasta pilottitapahtumasta tuumittua: ”Kiitos onnistuneesta, hyvin järjestetystä illasta! Nyt ollut vapaamuotoinen tunnelma olisi hyvä säilyttää!”
Osallistujat arvioivat edellisen verkostoitumistapahtuman hyödyllisyyden skaalalla 1-5 peräti 4,6 arvoiseksi.